maanantai 25. syyskuuta 2017

Uutta vanhaa pöytää olohuoneeseen

Nyt kun muualla olohuoneessa musta väri vaihtuu vaaleampaan olen alkanut miettiä että pitäisikö se tämä pöytäkin tästä jotenkin muuttaa. Musta pinta on alkanut tuntua vähän liialta nyt, mutta maalaaminen ei houkuta yhtään. Tahtoisin ennemmin tilalle jotain vanhaa ja kulunutta puuta ja sitä ei tästä pöydästä löydy kaivamallakaan, koska on vain viilulevyä tuo pinta. 

Autotallissa taas lojuisi ehkä sopiva projekti, mutta se on kovin työläs vanhoine maaleineen ja osin lähes lahoine runkoineen. Hmm, hmm ja hmm.

Se on siellä lojunut jo vuosikausia ja on sitä ennen lojunut vuosikausia kosteassa kellarissa. Ihan parhaassa kunnossa se ei enää ole, mutta pelastettavissa kyllä. Kävin sen sieltä esille kaivamassa, että jos nyt sitten vaikka kokeeksi vähän rapsuttelisi sitä ja katsoisi, että olisiko siitä uudeksi sohvapöydäksi. Muoto on ihan kiva ja vähän kun sipaisee jalkoja tasaisemmiksi ja korjaa tuon laatikon ja, ja, ja, toivotaan etten nyt haukannut liian suurta palaa näin heti alkuviikosta, mutta itseni tuntien, kyllä tuosta nyt jotain vielä tulee.

I've been thinking of changing the livingroom table to something more warmer and wood toned than this painted black veneer thing. I have a suitable candidate in the garage, but it really needs a lot of work until it can be called a table again. It's all wonky and a little bendy here and there. The paint is awful and the drawer is broken, but I still think after a lot of tlc, this might be it for my living room, so I got it out. No need to plan anything for the rest of this week, I'll be busy scratching those paints off. Wish me luck.

3 kommenttia: