sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Jouluvalo kaapin päällä

Eteisen vaatevitriinin päällä oleva tähtihän on itseasiassa tehty joulua silmällä pitäen, mutta koskapa se on ollut sisustukseeni varsin luontevasti sopiva, on se saanut olla esillä ympäri vuoden. Valoja siinä tosin poltellaan  muina kun jouluaikoina hyvin harvakseltaan.

Olen tänä vuonna innostunut laittamaan kaikkialle jouluvalohin ajastimet. Raivostuttavaa kyllä en ole saanut niitä millään synkronoitua toimimaan samaan aikaan ja arvatkaapa vaan olenko yrittänyt. En nyt kuitenkaan lähtenyt tuhlailemaan mihinkään huippuajastimiin vaan olen totuttautunut siihen että valot syttyvät ja sammuvat itsekseen ja miten sattuu ja se on paljon parempi kuin se että minun pitäisi joka päivä muistaa ne itse sytytellä.

My D.I.Y. marque star was originally made for Christmas decoration, but since it fits my house so nicely, I've kept it around all year. Now that it's Christmas we keep the lights on every evening. I've put timers on all the Christmas lights in the house and driven myself crazy trying to synchronize them to work at the same time which totally impossible.

4 kommenttia:

 1. Hieno!On sellainen "ajaton" mun mielestä voisi pitää muulloinkin kun jouluna.

  VastaaPoista
 2. Ajastimet ovat kyllä mahtikeksintö. Ja varsinkin näin jouluvaloaikaan! Nauratti kun luin sinunkin yrityksistäsi saada valot synkronoitua samaan aikaan. Juu, ihan on turhaa hommaa ainakin meidän ajastimilla. Ja tuntuu että vaikka ne saisi melkein samanaikaisiksi niin sitten joku alkaa jätättää ja toinen edistää... Ulkona terassilla vierekkäiset valot syttyvät eri aikaan ja se harmittaa eniten. Mutta kun ne ovat kaksi eri valoketjua, eikä ainakaan meidän kaupoista löytynyt yhtä ajastinta kahdelle pistorasialle ulkokäyttöön. Pääasia kuuitenkin, että on aika kiva tulla valaistuun pihapiiriin ja kotiin töiden jälkeen(kun on aina pimeää), eikä tartte itse muistella sammutella jokaista valoa nukkumaan mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kuulostaa ihan samalta tuskailu ajastimiesi kanssa kun täälläkin. Meilläkin pihavaloissa kaksi ajastinta ja järkeni meinaa lähteä niiden eriaikaisuuden vuoksi.

   Poista