perjantai 3. lokakuuta 2014

Lisää studiolamppuja ja kurkistus kulissin taakse

Valaisinhulluuteni alkaa saada jo koomisia piirteitä. Hamstraan niitä nyt enemmän kun taloon tarvitsee. Toisaalta eipä näitä joka päivä vastaan tule, joten perustelen itselleni kokoelmani kartuttamista ihan puhtaasti sillä. Ja mukavaahan se on kun on valinnanvaraa, ei kai sitä aina tarvitse samoja lamppuja katosta roikottaa.

Tämä uusin on löytö romukaupasta parin viikon takaa. Ostin näitä kaksi, ajatuksella että on sitten pari jos tarviaa. Kokoa vain on sen verran ettei ainakaan tähän keittiöön mahdu kuin yksi joka sekin näyttää himpun liian kolholta tuohon. Olohuoneeseen taas tiedän sen sopivan kuin nenä päähän ja voipi olla että se sinne nyt viikonlopun aikana muuttaakin. Keittiössä pysykööt vaaleampi linja.

Alla muuten harvinaislaatuisempi otos keittiöstä. En ole rajannut tai retusoinut kuvasta pois mitään enkä siivonnut kuvausta varten. Siellä näkyy keskeneräiset sähkövedot, miehen salikassi, pyykkipussi ja vanha vitriininovi joka ei tuonne edes kuulu. Laitan sen esille ihan sillä, että muutkin uskaltautuisivat esittelemään hieman epätäydellisempiä sisustuskuvia kodeistaan. Ei kaiken tarvitse aina olla niin viimeisen päälle sliipattua eihän? 

I think I might be having a vintage lamp mania since lately I've kept buying them all the time. Now I have more lamps than I have places for them. On the other hand it is quite handy to have different lamps for different seasons. This latest vintage studio lamp I bought is a bit too much for the kitchen and is moving to the living room during this weekend. Fits better there style- and colorwise.

(Note that the picture below has not been styled or retouched at all. Just felt like showing you that my house is not perfect and hope others will get the courage to show their homes little imperfections too.)

14 kommenttia:

 1. Mahtava lamppu! Viimeisestä kuvasta tykkään tosi paljon, tuo lattia, ja kasvit ja ja... Pakko kysyä, miten olette toteuttaneet tuon ikkunan edessä olevan hyllyn? Onko se kahdessa osassa? Haaveilen meidän uuteen keittiöön vähän vastaavanlaista hyllyä, mutta koska siihen tulee isohko ikkuna joka on yhtä ruutua, ei kiinnitystä saisi kuin päistä. Ja silloin levy alkaa varmaan helposti notkottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on hylly kolmella kulmaraudalla kiinni. Meillä ei ikinä auota tuota ikkunaa niin siksi uskalsin pistää yhtenäisen hyllyn siihen. Ihan hirmuisesti ei tuokaan painoa kestä, mutta pikkuruukuille mainio.

   Mietipä ajatusta että ripustaisit hyllyn ikkunan eteen ylhäältäpäin seinästä tai jopa katosta, niin sitten saisi ainakin tarpeeksi tukea myös keskeltä... :-)

   Poista
  2. Jotakin sen tapaista olen miettinytkin, mutten ole vielä keksinyt miten estän sitten hyllyn keikkumisen. Pitää jatkaa mietintöjä! :-)

   Poista
 2. Makee valaisin, kyllä tuollaisia saakin hamstrata :)

  VastaaPoista
 3. ... jos toinen lamppu jää tarpeettomaksi, niin täältä löytyy rakastava koti ja ostaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin ei ole jäämässä tarpeettomaksi :-)

   Poista
  2. en ihmettele :). tuollaisille on aina tarvetta ;)!

   Poista
 4. On kyllä supermageet lamput, hamstraisin minäkin jos ne vastaan kävelis. Itse asiassa elämänmakuiset kuvat on kivempia! Nythän tehdään jopa niin, että siihen täys-sliipattuun kuvaan heitetään varta vasten jotain arkipäivästä sekaan. Hyvä niin .
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 5. Mitä pahaa on arkipäivässä, epäjärjestys on elämää, joskaan ainainen sotku ei ole aiheellista. Mm monessa kodissa, Suomen kaunein koti-ohjelmassa on kommentoitu, että asuuko täällä ketään, galleriamainen ym. Että samaa mieltä kuin edellinen kommentoija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei itseasiassa olisi mitään sitä vastaan että aina olisi koti siisti ja "esittelykunnossa", mutta minä itse, muu perhe + kaksi koiraa pitää kyllä huolen siitä että näin ei ole. On kiva välillä näyttää sitä sotkuistakin elämää eikä aina vaan sitä siivottua.

   Poista
 6. Kiitos kuvasta kulissien takaa se näyttää ihan normi elämältä ei sisustusmyymälän esitteeltä. Näitä lisää. T. Aila

  VastaaPoista
 7. Voi kun täältäpäinkin löytyisi samanlaisia romukauppoja mistä tekisi näin ihania löytöjä!

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihana lattia! Teidän kodissa on myös tosi kaunis värimaailma :) -Tanja

  VastaaPoista