keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pieni tupa puutarhassa

Yheistyössä Tikkurilan kanssa
Muistin yllättäin etten olekaan vielä esitellyt kasvihuoneen viimeisteltyä värimaailmaa täällä blogissa. No korjkataanpa tuokin erhe tässä ja nyt.

Pitkän harkinnan jälkeen valitsin ikkunanpokien väriksi tuon tiilenpunaisen (Unica akva ja sävy 543X). Olisin voinut myös maalata ikkunat samalla hienolla vihreällä kun ovetkin (sävy L449), mutta halusin välttämättä saada mökkiin hieman omaa persoonallisuutta ja siksi päädyin punaiseen. Vihreällä se olisi ollut ehkä liian sopusointuinen. Nyt se näyttää mielestäni vähän slaavilaiselta ja sopii loistavasti yhteen puutarhan sävyjen kanssa. Melkein en malta odottaa miltä se näyttää talven valkoisia hankia vasten noilla väreillä. Toivoakseni oikein kutsuvalta ja lämpimältä.

Männäyönä ollut pikkuhalla ei vielä päässyt tekemään tuhojaan tomaatteihin. Siellä olivat turvassa ja lämpimässä vaikkei tuota ole eristetty yhtään mistään. Ikkunoiden väleistäkin paistaa päivä iloisesti läpi (ja varmaan menee tuulikin yhtä iloisesti). Olen melkein jo odottanut että kuolisivat pois että pääsisin laittamaan kasvihuoneeseen syyssisustusta, mutta siellä vain porskuttavat. Ei auttaisi vielä valittaa, kovin makoisia ovat oman sadon tomaatit, mutta kun kärsimätön luonne olen.

In collaboration with Tikkurila paints. I had totally forgotten to show you the new color scene of my green house. I selected the tile red (Tikkurila paints, shade number 543X) color just to give the structure some warmth and make it look unique. I almost can't wait to see how those colors work with cool white snow, as it looks so warm and inviting in the green of my garden.

10 kommenttia: