keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Autotallin takaa esille

Piskuinen asuntovaunukin on vihdoin otettu esille talvisäilöstään autotallin päädystä. Ja vaikka talvi oli ennätysmärkä ja koppi vietti sen pressun alla pihalla, selvisi se siitä ihan uskomattoman vähäisin vaurioin. Sisällä oli  veneisiin tarkoitettu kosteudenpoistopussukka ja kaikki verhot ja tyynyt olivat tallessa ullakolla. Mistään ei vesi sisään vuotanut ja vaunu pysyi ilmavana ja raikkaana. Nyt viime viikkona on pientä kondenssivettä tuonne ilmestynyt ja siksi vedimmekin kärryn keskemmälle, aurinkoon lämpimään.

Ihan hetkeen en ole sillä reissuun lähdössä mutta en sitten malttanut olla hieman leikkimättä kotia sen kanssa pihalla. Somistin sen kasveilla ja jakkaroilla ja tein sisälle suursiivouksen. On se vaan niin liikkis ettei sitä viitsi piilossakaan pidellä. Nyt tulen aina niin hyväntuuliseksi kun tuosta ohi menen. Ihan alkaa jo reissukuumekin nousta. Ai että!

My vintage camper survived the wet winter and is now serving as a spare soom on our yard. I couldn't just keep it tucked away behind the garage. For that it's way too cute.
Can't wait to get this thing on the road again. 

3 kommenttia: