sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kahden euron oviverho

Paikallisen kirkon kirpputorilta löytyi tämä vanha villahuopa ja vaikkei sen pituus oviverhoksi ihan riitäkään roikkuu se vedonpoistotehtävissä oven edessä silti. Ja täytyy sanoa, että vaikkei tuo kovin kauniisti laskeudu ja sen välistä on hieman hankala kulkea on tuo siltikin paras oviverho mitä tässä talossa on ikinä ollut.

Found this old wool blanket from a local fleamarket. It's by far the best doorcurtain I've ever had. It really keeps the cold outside.


7 kommenttia:

 1. Höpö höpö,minusta se laskeutuu juuri sopivasti ja onpahan muuten komean näköinen oviverho!

  VastaaPoista
 2. Se on kaunis...ja voihan sen jatkaa kivalla kankaalla...harmaalla,punaisella tai laittaa eri vaikka väriraidan keskelle :)

  VastaaPoista
 3. Mun mies on pitkän aikaa jo muistutellut, että jos tällainen tulee kirpparilla vastaan, niin osta oviverhoksi puukellarin oven eteen - sieltä kun vetää ihan huimasti!

  Kiva nähdä idea käytännössä :) Oliko viltti noin siisti, vai oletko jotenkin höyryttänyt sitä tmv.?

  VastaaPoista
 4. Tulee kyllä todella vahvasti mieleen mummola ja siellä ollut huopa!! En tiedä vaikka olis oviverhonakin siellä ollut, siellä kun siis oli aina tuolla lailla oviverho myös kun kylmästä ulkoeteisestä kävi huju väliovella. Oi että.. siis niin nostalginen tunnelma tuli kyllä nyt, mummola, talvi siellä, joulu, ihana mummoni ja rakas ukkini.. Kiitos tästä ihanasta jutusta!

  VastaaPoista
 5. Atsalea, viltti oli noin siisti jo ostettaessa. En tiedä josko ne kirkon mumot olisivat sen jotenkin jo puhdistaneet. Itse en ole tehnyt sille mitään.

  VastaaPoista
 6. Ohh, samaa täälläkin mietitään, siis ulko-ovesta vetää... Viltin hakuun mentävä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Tuollainen pitäisi ripustaa meilläkin vinttien oviin...äh...niitä on viisi!! Ei kun kirpulle...:D

  VastaaPoista