perjantai 30. heinäkuuta 2010

Asuntomessuilla


Kävinpä sitten asuntomessuilla kuopiossa, vaikka en yleensä messuista pidä. Tämä oli toinen kokemukseni asuntomessuista ja ihan yhtä kylmäksi se jätti kuin ensimmäinenkin kerta kymmenkunta vuotta sitten.

Kovin oli koreaa ja viimeisen päälle, mutta ei mikään minun makuuni. Viimeisessä kohteessa jossa kävimme löytyi vihdoin edes jotain joka silmääni viehätti. Vanhoja sekä ilmeisesti uusvanhoja esineitä ja valaisimia. (Tietysti en nyt enää muista talokohteen numeroa, enkä edes sitä missä se messualueella sijaitsi.)

At a housing fair in Kuopio. I'm not a huge fan of fairs. I don't like everything being new. Managed to find something that pleased my eye tough.

9 kommenttia:

 1. Nro 23. Metkula taitaa olla tuo kohde. Netissä on kuvia kohteista. Itsekin ihastelin noita tänään.

  VastaaPoista
 2. Mielettömiä kalusteita, ei kyllä yhtään näytä joltain asuntomessukohteelta!! ö____Ö

  VastaaPoista
 3. Oi, mä luulin että kuvat on teiltä...! Vaikea uskoa että asuntomessuilta löytyy moista.

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihastelin messuilla kyseisen talon sisustusta, poikkesi edukseen muista taloista, jotka muistuttivat sisustukseltaan toisiaan. Harmi, että kamerani lakkasi toimimasta juuri tässä talossa...
  Alina

  VastaaPoista
 5. Jep, Metkula eli kohde nro 23 on kyseessä. "Vanhat" kalusteet ovat Jean Vernetin suunnittelemia "ranskalaisia nostalgiahenkisiä designhuonekaluja." Uustuotantoa siis, eivät mitään kirppislöytöjä.

  En ole vielä asuntomessuille itse ehtinyt, mutta pakkohan se on käydä kun ovat ihan melkein naapurissa. Vähän valkoisen steriileiltä Deko-lehden esittelyissä talot näyttäytyvät, mutta ehkä sieltä jotain ideoita omaan kotiinkin löytää.

  VastaaPoista
 6. joo, ja netistä löytyy Vernetin kalusteita ja Metkulaa enemmänkin. www.vernet.fi

  VastaaPoista
 7. Vähän samoja fiiliksiä asuntomessujen suhteen. Ainoa, mikä teki vaikutuksen, oli viimeistelty lopputulos. Ja samalla muistui tietenkin mieleen, mikä kaikki on omassa kodissa kesken.

  VastaaPoista
 8. Hyviä ja houkuttelevia kuvia olet kuitenkin onnistunut ottamaan :) Nuo viimeisimmät ovat minun mieleeni, varsinkin tuo, joissa on vanhoja kameroitakin koolla.

  VastaaPoista