sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Valaisuinspiraatio


Ykskaks iski idea laittaa talvisin niin pimeään eteiseen lisää valoa näillä kirpparoiduilla seinälampuilla. Saattaisi näyttää ihan kivalta jos molempien peilien päällä olisi yksi. Täytyy vain laitattaa nuo sähköt niin, että lamput syttyvät kattovalon kanssa samasta katkaisijasta. Samalla saa tuon roikkuvan johdon poies silmiä kirvelemästä. (Kattoon pitäisi vielä keksiä jokin jännittävä valaisin sen iänikuisen pölyyntyneen kristallikruunun tilalle.)

Got an idea to mount these Ikea's bedside lamps above the mirrors in my hall. Just checking here if it looks right, and it does.

2 kommenttia:

  1. Hienot lamput! (oliko niitä siis kaksi samanlaista?) Talvisin ainakaan ei eteisessä ole koskaan liikaa valoa... kai = )

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on kohtia, jotka kaipaavat etenkin talvella valoa. Ristiriitaista mielestäni on energiansäästölamppujen kohdalla.Niillä kun kestää päästä täyteen valoonsa.Talviaamuina kuistinkin valo piti muistaa sytyttää jo hyvissä ajoin ennen kuin sinne mennään pukemaan ulkovaatteita.Meni vähän ohi aiheen, mutta liittyy hämäryyteen.Ja sitten tällaisessa talossa kun tuntuu, että aina jokin lamppu on palanut...

    VastaaPoista