keskiviikko 5. elokuuta 2009

Yläaulan asetelmiaYläkerran matala aulatila on yksi talon ongelmakohtia sinne kertyvien romuvuorien vuoksi. Tänään vihdoin tein tilaan puolivuotissiivouksen ja siinä sivussa laittelin tavaroita hieman nätimmin. En ymmärrä mistä ihmeestä sitä tavaraa tähän taloon ja varsinkin tuonne ylös kertyy. Tuskin sentään johtuu kirpputorihulluudestani tai ylenpalttisesta hamstraajan luonteestani... Olisi tosiaan pitänyt ottaa ennen kuvat kanssa niin ymmärtäisitte paremmin, kuinka suuren operaation olen (taas) suorittanut.
Mukavaa kuitenkin on, että aulan ikkuna näkyy jälleen (paitsi kuvissa, kun en osaa vielä kuvata suoraan vastavaloon). Näin loppukesällä auringon ollessa jo matalammalla tulee tilaan iltapäivällä niin ihana valo.

8 kommenttia:

 1. Tuo iso valkoinen härveli? mikäseon? Mistä tuollaisen saa, ihastuin :D

  VastaaPoista
 2. Tarkoitatko tuota isoäitini vanhaa kampaamon hiustenkuivaajaa? Luulis näitä vielä kirppiksillä ja vanhain tavarain kaupoissa pyörivän...
  Tämä minun on perintökalleus ja muutettu toimimaan valaisimena.

  VastaaPoista
 3. Siistiä on.Tuo hiustenkuivain on aivan IIIHAAANA:Itsekin joskus -60 luvulla istunu tuollainen koppa päässä.
  Jänskää,ettei nuoret tunnista kapinetta.

  VastaaPoista
 4. Kivaa uusiokäyttöä kuivaajalle. Välillä tuntuu tosiaan,että tavara vain seilaa paikasta toiseen eikä jää mihinkään hyvin..

  VastaaPoista
 5. Jotain sellaista arvelinkin. Kiitos, nyt tiedän mikä se oikeasti sitten on, voi kysellä oikealla nimellä vanhojen tavaroiden kaupoista :)

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä komea valaisin, ehdottoman hyvää uusiokäyttöä :) Täytyykin tiedustella jokosta miehen sukulaiskampaamoammattilaiset suostuisivat luopumaan yhdestä, on kuulemma vielä käytössäkin!

  VastaaPoista
 7. blogisi ihailun jälkeen. näin unta jossa tein ihania kirpputorilöytöjä, löysin juuri oikeanlaisen täkin päiväpeitoksi.. kiitos unista.

  VastaaPoista
 8. Vastavaloon kuvatessa on hyvä käyttää salamavaloa tasoittamaan.

  VastaaPoista