tiistai 9. kesäkuuta 2009

Valoa ikeastaOlin jostain syystä saanut päähäni, että taannoin ikeassa näkemäni puoliympyrän malliset aurinkokennovalaisimet voisivat olla kivat huvimajan seinässä. Kun sitten tänään tuli asiaa niille kulmille kävin ostamassa pampulat kotiin. Täräytin ne seinään kiinni ja nyt en osaa päättää ovatko ne vai eivätkö ne ole - kivat siis.

Valo sinänsä on mukava pimeällä pihalla, siellä kun ei paljon muuta valoa ole. Ja valon sävy on kaunis. Kirkkaus on yllättävänkin hyvä, vaikkeivät nuo oikeasti valaise juuri mitään, mutta eivätkö nuo nyt näytä siltä, kun joku olisi pistänyt tuohon majaan ajovalot?

7 kommenttia:

 1. Mistä ikeasta sinä nuo tempaisit? vantaalla olivat lopussa ja sanoivat ettei lisää tule. Minulla on ne pikkupallukkaiset ja tykkään niistäkin, mutta haluaisin katoksen reunaan noita isojakin pullukoita.

  VastaaPoista
 2. Ihan hauskat,minulle tulee tivoli fiilis kokonaisuudesta.Vielä kauniin sävyistä lippusiimaa jonnekin roikkumaan ja vot!Mielestäni valot sopivat hyvin.

  VastaaPoista
 3. Kivat valot. Minulle ei tullut kylläkään ajovalot mieleen, vaan näen ihan selvästi siinä kasvot. :) Tarkemmin ystävällisen nallen naaman, valot on silmät, illunat on nenä ja salmiakkikuvio on suu.

  VastaaPoista
 4. Hihii, minäkin näen kyllä ystävälliset kasvot enkä suinkaan ajovaloja! Tästä myös huokuu satumaista tunnelmaa ja tulee ihan mieleen Hayao Miyazakin animaatiot!

  VastaaPoista
 5. Sanni, no vantaan ikeasta nuo ostin. Kävin eilen siinä kahden aikaan ja silloin niitä kyllä vielä oli...

  Anonyymi, no niin tietysti, huvimaja kun on nimeltäänkin :-)

  Outo Orava ja kirppu, toden totta, kasvothan siinä onkin :-)

  Kyllä mä ehkä rupean noista valoista tykkäämään, kun sain näin hyviä uusia näkökulmia, kiitos niistä armaat lukijani :-)

  VastaaPoista
 6. Minunkin täytyy vielä kannustaa sinua tykkäämään näistä! Tulee ihan mieleen sirkustaiteilijan maja :)

  VastaaPoista
 7. Kivat on. Tulee mieleen Pelle Hermannin asuntovaunu.

  VastaaPoista