tiistai 4. kesäkuuta 2024

Sunnuntaikaupoilla

Ajelin viime sunnuntaina piipahtamaan Joken oston- ja myynnin kesäkaupassa vanhassa navetassa Tuusulan Nahkelassa. Sen lisäksi, että Joken varsinainen putiikki näillä omilla kotikulmilla sijaitsee seuraan Jokkea myös somessa ja olin nähnyt hänellä olevan etsimäni rottinkituolin istuintyyny myynnissä täällä navetalla ja sitä piti lähteä sitten katselemaan tietty, että josko löytyisi vielä. 

Olen täällä silloin tällöin käynyt piipahtelemassa muutenkin ja nyt otin oikein muutaman kuvankin, että voin vinkata täällä blogissa lukijoita, jos noilla suunnilla satutte liikkumaan sunnuntaisin, että kannattaa käydä piipahtamassa teidänkin.

Jokella on täällä myynnissä vaikka ja mitä ja valikoima vaihtuu tiuhaan, kun uutta tavaraa tulee myyntiin. Kaikenlaista kivaa vanhaa tavaraa ja välistä vähän uudempaakin, hyviä löytöjä eikä ole hinnoilla pilattu, niin kun Joken tyyli on aina ollutkin. Itse olen tuolta monta kivaa löytöä tehnyt ja useimmat ihan just tarpeeseen, kun jotain olen vasiten etsinyt.

Mutta kiva on käydä myös silloinkin, vaikka mitään ei olisikaan etsimässä, aina löytyy kaikkea kivaa katseltavaa kuitenkin ja välistä hauskoja yllätyksiäkin niin kuin tämä kaiken keskellä rauhassa päiväuniaan vetelevä laiskanpulskea kissa. (En häntä käynyt herättelemään kun kuvan nappasin.)


Ja olihan se piipahdus taas kerran reissun väärti sillä kotimatkalle tuolta läksin tyytyväisenä se bongaamani istuintyyny kainalossa. Kunhan saan sen päällysteltyä samalla kuosilla kun muutkin istuintyynyni tulee terassisetistäni vihdoinkin täydellinen.

Joken navetta löytyy siis Tuusulasta osoitteesta Nahkelantie 388. Avoinna kesän ajan sunnuntaisin klo 11-15.

If you love vintage finds a good place to visit in Tuusula is this Joken osto- ja myynti's summer store at Nahkelantie 388. Open only on sundays at 11-15.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos hienosta blogistasi - olen täältä saanut tosi paljon inspiraatiota ja ratkaisuja "suuriin" sisustusongelmiin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Pitää mennä tuolla ehdottomasti käymään.

    VastaaPoista