torstai 25. heinäkuuta 2024

Ja vaiheista valmiiseen

Ja niin tuli valmiiksi tämän pienen asuntovaunun pieni seinäremppa ja sain vihdoin laittaa sinne patjat ja petipaikan valmiiksi tulevia reissuja varten ja kyllä sitä olikin jo odoteltu. Vähän venähti pitkäksi tämän kesän avaus tällä pikkuisella hotellihuoneellani, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan vai miten se nyt meni.

Unohdin taas tapojeni mukaisesti ottaa pikkurempan loppuvaiheista kuvia ja kännykästä löytyi vain nämä kaksi otosta levyjen kiinnityksestä ja maalatun seinän edustalle sänkyrungon asennuksesta, mutta eipä se tuon jälkeen sen kummempaa ollut, kun listat kiinni, saumaukset sinne sun tänne ja asiat takaisin paikoilleen.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin tuoltahan uupuu kyllä verhot vielä ikkunasta, kun ne pitää ommella vähän uusiksi sillä pistin niiden pitimet hiukan eri paikkoihin, kun missä ne aiemmin olivat ja niiden pitää olla aavistuksen pidemmät sen vuoksi. Ja tuon valaisimen paikkaakin vielä vähän mietin, että onko se hyvä noin korkealla vai uskaltaisiko laittaa vähän alemmaksi, mutta muuten on ihan valmista kesäreissuille täällä sisällä nyt.

On niin ihanan luksusta kun on nyt puhdas ja valkoinen seinä nukkujan pään vierellä, eikä mikään enää muistuta siitä, että saattoi vähän sadevesi vuodeskella sisälle tuosta. Vastamaalattuna tuoksuukin vielä ihan uudelle koko nurkka. Kyllä luulisi että kelpaa tuossa köllötellä sitten lomareissuilla, ja jos ei olisi niin älyttömän kuuma niin kävisin köllöttelemässä kokeeksi jo nyt, mutta vaunusessani ei ole viileää tänään niin täytyy tyytyä sitten vaan siellä köllöttelemisestä unelmoimiseen.

Jahka kelit tästä vähän viileytyvät niin saadaan siirrettyä vaunu pois tallin kupeen varjostakin ja pääsen laittelemaan siihen nätiksi myös ympäristön. Ehkä täytyy pitää siinä pienet juhlatkin tässä vielä, ennen reissukauden avausta, mutta siitä lisää seuraavassa vaunupostauksessa sitten.

And the little reno to my little caravan is finished and it looks all new and neat again. I was so happy to make that bed there after a long wait, now I can start planning my next trip too. Yay!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti