keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Markkinatarpeistoa osa II

Ja niin on kuivahtanut pellavaölymaali uudistetun myyntitiskin sormipaneelipintoihin, jotta sain siihen kiinnitettyä jo vuosikausia kätköissäni lojuneen emalikyltin, joka ei sen edelliseen peltipintaan tyyliltään sopinut, mutta tässä näyttää niin kun olisi aina ollutkin juuri tuossa. 

Koko tiski näyttää nyt ihan uudelta tai oikeasti vanhalta, vaikka onkin ihan vaan tuollainen muutama vuosi sitten nopeasti kasaan kyhätty, mutta tukeva ja hyvin palvellut. Sormipaneeli tekee siihen kivasti funkkismaisuutta ja oikein superlämmin (siis kellertävä) harmaa maalipinta sitä vanhanaikaisuutta.

Kyllä nyt kelpaa kuljetella markkinapaikalle tätä kun ei enää raavi pellit kantajan sormia, vaikka vähän enemmän tulikin painoa noiden paneelien myötä. Mutta se paino on ihan sivuseikka, kun tätä nyt katselee, että miten nätti ja pätevä se onkaan.

Ja nyt se saa vielä lojua täällä sisätiloissa, että sen maalit saavat rauhassa kuivua vielä pari viikkoa, vaikka jo käsittelykuivat ovatkin. Siinä päällä odottelee jo markkinoita myös pieni läjä vastavalmistuneita helmirenkaita ja tappitähtiä, joita sieltä sitten myyntinurkastani kaiken muun kivan lisäksi myös löytyy.

On muuten ollut hyvin riittoisia nuo siskon taloprojektista muutama vuosi sitten saamani sormipaneelin jämät. Niillä on päällystelty jo keittiön skafferi, yksi pieni seinäke markkinoille, tämä tiski ja nyt on työn alla vielä yksi pikkukaappi jonka pintaan näitä samoja pätkiä vielä lätkin ja yhä vaan riittää palasia niistä. Että hyvin on hyötykäytetty täällä nuo jämät kyllä. Aivan loistavat jämät, jos minulta kysytään.

Renewed this countertop I have for christmas fairs, changed the tin covers to this painted wood paneling and added a real vintage enamel sign that translates roughly "check out" in english. Looks like it's really and old piece now, even though is made by me a couple of years ago.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti