perjantai 5. heinäkuuta 2024

Kesäiltana kesämakkarissa

Kyllä kannatti tapetoida tämä makuuhuone tuolla kukkatapetilla silloin talvella sillä tämä on näin kesäaikaan varsinkin aivan ihastuttavan ihana. Vielä kun avonaisesta ikkunasta käy sisälle lempeä iltatuuli on täällä tunnelman lisäksi myös tuoksu aivan täydellisen kohdillaan.

En ollutkaan muistanut täällä esitellä näitä ihania vanhoja valaisimia, mitkä asentelin tähän sängyn päätyyn molemmin puolin. Ovat ilmeisesti olleet aiemmin jossain sellaisessa talossa jossa sähköt tulevat ylhäältäpäin tai sitten ovat olleet ylösalaisin sillä tuo johdon kouru kannassa on kaikissa näissä rungoissa ylöspäin, enkä suurista yrityksistäni huolimatta saanut sitä alapuolelle käännettyä. Mielestäni kuitenkin näiden kuuluu tässä huoneessa olla näin päin, joten olkoot sitten niin, että johto tulee tuosta yläkautta. 

Valaisimet sopivat tänne mielestäni niin loistavasti, ettei johtojen kulkusuunnan lisäksi haittaa edes se, ettei niissä ole samanlaiset lasikuvutkaan. Ne ovat tarpeeksi lähelle samanlaiset ollakseen aivan hyvä pari eikä tuota ole vielä kukaan oikein edes huomannutkaan, etteivät täysin identtisiä ole.

Kattolampuksi olisi kiva löytää jotain vähän vanhempaa kun tuo aika uudehko lasivalaisin, mutta tämä huone on niin kovin matala, etten ole vielä mitään silmiäni miellyttävää sen tilalle löytänyt. Tuo on kuitenkin tuossa katossa aika huomaamaton ja antaa hyvän niin yleisvalon, ettei ole kovin kiire sen asian kanssa vielä tullut. 

Mutta olipa katossa minkälainen hyvänsä valaisin on tähän huoneeseen aivan ihana aina tulla, joko nukkumaan tai vaan muuten vaan, jos kaipaa vähän vaaleanpunaista kukkaterapiaa.

With this new floral wallpaper this is the perfect room to sleep during summer. Fresh air from the window and you'll sleep like a baby in here. So cozy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti