perjantai 7. kesäkuuta 2024

Tupsuvarjon alla

On pitänyt viime aikoina taas vähän pantata tätä yhtä hauskaa diy-juttua, sillä odottelin, että sen ohjeen sisältävä lehti ensin ilmestyisi ja nyt se on vihdoin tullut, eikä tarvitse tuota enää täälläkään piilotella.



Nimittäin tämä uusin Unelmien Talo&Koti! Sieltä löytyy tämä hauska vanhan aurinkovarjon tuunaus ohjeineen, jonka tuossa huhtikuulla tein. Olin miettinyt tällaisen tekemistä jo pitkään ja ostellut tuon söpön ja kulahtaneen vanhan varjonkin ihan vasta vasten, joten into oli kyllä piukassa, kun tätä pääsin vihdoin askartelemaan. 

Ja tuolla se nyt on oleskellut piristämässä pihanurkkaa pöydän päällä ja varjostamassa pahimmilta paahteilta. Sopii niin oivallisesti noiden lyhtyjen kanssa tuonne ja tuo kivaa kesäjuhlafiilistä ihan jokaiseen päivään. (Hauskasti muuten tuo yksi lyhty taustalla näyttää olevan päällä, mutta se on vain ilta-aurinko joka sen valaisee noin.)

P.S. Kävin kuvaamassa nuo lehtikuvat ystävän luona Parolan asemalla, siellä kun oli niin sopivat puitteet mihin tuollainen kasvihuonefiilis luoda. <3

Spruced up an old parasol in the latest issue of Unelmien Talo&Koti -magazine. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti